Բաղադրամասեր
-
500 գ ընկույզ,
-
500 գ մեղր,
-
100 գ շաքար
Պատրաստման եղանակը
-
Մեղրը շաքարի հետ եփել, օշարակի մեջ լցնել մանր կտրատած և թեթևակի տապակած ընկույզ և 15 րոպե եփել:
-
Պատրաստի կոզինախը (տաք) լցնել սառը ջրով թրջած ափսեի մեջ, հարթեցնել և սառեցնել:
-
Դրանից հետո ափսեն թեթևակի տաքացնել, կոզինախն ամբողջությամբ հանել միջից, այնուհետև կտրատել շեղանկյան ձևով:
-
Կտրատած կոզինախը դնել ափսեի մեջ:
-
Ընկույզի փոխարեն կարելի է նուշ օգտագործել:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Kozinax---zarmacrek-Jer-sirelinerin-shat-hamex-kaxcravenikov-6767/basic
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել