Բաղադրիչներ

1. Հավ – 500-600 գ
2. Քունջութ – 3 թ/գ

Մարինադի համար

1. Սխտոր – 3 ատամիկ
2. Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
3. Մեղր – 1 թ/գ
4. Աղացած կոճապղպեղ – 0.5 թ/գ
5. Կետչուպ – 1-2 թ/գ
6. Սև կամ կարմիր աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
7. Աղ – 1 թ/գ
8. Բուսայուղ – 1-2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավը կտորների բաժանել:

2. Մարինադի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

3. Հավի կտորները մի քանի ժամ թողնել մարինադի մեջ:

4. Հավի կտորները շարել տապակի մեջ, վրան քունջութ ցանել:

5. Պատրաստել 200 աստիճան ջեռոցում մոտ 40 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել