Բաղադրիչներ
- սունկ շամպինիոն - 10-12 հատ
- լոլիկ - 1 հատ
- տաքդեղ - 1-2 հատ (կանաչ)
- մաղադանոս - 5-6 ճյուղ
- աղ - 1 թ/գ
- պղպեղ սև - 0,5 թ/գ
- ձիթայուղ - 2 ճ/գ
- պանիր - 50 գր
Պատրաստման եղանակ
- Սունկը լվանում, կեղևազրկում ենք, հետո կտրում ենք ոտիկներն ու փոսիկ փորում:
- Ոտիկներն անցկացնում ենք քերիչով:
- Մնացած բոլոր բաղադրիչները կտրատում ենք, լցնում քերիչով անցկացրած ոտիկների վրա և խառնում ենք:
- Լցոնում ենք սնկերը և 15 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Այդ ընթացքում քերիչով անցկացնում ենք պանիրը: Սնկերը հանում ենք, վրան լցնում պանիրն ու կրկին տեղափոխում ջեռոց՝ այս անգամ 10 րոպեով:
- Ահա և վերջ:
- Պատրաստ է:
Սովորեցինք ևս մեկ շատ համեղ բաղադրատոմս՝ լցոնված շամպինիոն:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AC%D6%81%D5%B8%D5%B6%D5%BE%D5%A1%D5%AE-%D5%B7%D5%A1%D5%B4%D5%BA%D5%AB%D5%B6%D5%AB%D5%B8%D5%B6/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել