Արդյոք կգտնվի՞ մեկը, ով չի սիրում կարտոֆիլը մսով: Ահա ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ համեղ համադրություն՝ ախորժելի տեսքով:
Ֆարշի համար կարող եք օգտագործել ցանկացած միս:
Բաղադրիչները
- Կարտոֆիլ՝ 15 հատ
- Ֆարշ՝ 250 գրամ
- Սոխ՝ 1 հատ
- Տոմատի մածուկ՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
- Թթվասեր՝ 50 գրամ
- Սերուցքային կարագ՝ 50 գրամ
Պատրաստումը
Կարտոֆիլի կեղևը մաքրեք և մեջտեղից կտրեք: Դրեք ջրով կաթսայի մեջ թող կիսաեփ եփվի: Մսի ֆարշին ավելացրեք մանրացված սոխը, աղը, սև պղպեղը: Կարտոֆիլի մեջ փոսիկ բացեք և լցրեք ֆարշը: Առանջին ափսեի մեջ միասին խառնած թթվասերը, հալեցրած կարագը, տոմատի մածուկը բացեք ջրով և լցրեք վրան: Այն կարող եք պատրաստել մեկ ամբողջական կարտոֆիլով՝ ներսից զգուշորեն անցք բացելով:
Եփեք ջեռոցում 180 աստիճան ջերմությամբ:
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել