Դարչինն ավելի հզոր է, քան մարդկանց մեծամասնությունը մտածում է։ Հին ժամանակներում դարչինը համարվում էր ավելի թանկարժեք, քան ոսկին։
Դարչինն ունի հակաբակտերիալ, հակաբորբոքային, հակաինֆեկցիոն հատկություններ։ Այն օգնում է ձեզ լուծել առողջական այս 6 խնդիրը։
1. Կարգավորում է շաքարի մակարդակն արյան մեջ
2-րդ կարգի դիաբետ ունեցող մարդկանց համար դարչինը պարզապես անհրաժեշտություն է։
Դարչինը խթանում է ինսուլինի ընկալիչներին և արգելք է հանդիսանում ոչ ակտիվ ֆերմենտների համար՝ բարելավելով բջիջների գլյուկոզան օգտագործելու ունակությունները։
Օգտագործելով ընդամենը 1/2 թեյի գդալ օրվա մեջ 2 անգամ՝ առավոտյան և երեկոյան, դուք զգալիորեն կբարելավեք ձեր առողջությունը և ինքնազգացողությունը։ Հրաշալի միտք է ավելացնել դարչինը մեկ բաժակ կակաոյի մեջ։
2. Ակտիվացնում է ուղեղի աշխատանքը
Ձեզ մոտ մոռացկոտությո՞ւն է առաջանում և կենտրոնանալու հետ խնդիրնե՞ր։ Ուրեմն՝ մտցրեք ձեր ամենօրյա սննդակարգի մեջ կես թեյի գդալ դարչին և շուտով կնկատեք արդյունքները։
3. Սրտանոթային համակարգ
Կանոնավոր կերպով դարչինի օգտագործումն ամրացնում է արյան անոթները։ Դա զգալիորեն նվազեցնում է սրտի կաթվածի զարգացման հավանականությունը։
4. Բարելավվում է ստամոքսի և աղիքների աշխատանքը
Դարչինն օգնում է ազատվել մարսողական շատ խնդիրներից։ Դրա օգնությամբ լավանում է ձեր մարսողությունը, անցնում է փորլուծությունը, գաստրիտը և այլն։
5. Նվազեցնում է քաղցկեղի զարգացման հավանականությունը
Շատ հետազոտություններ հաստատում են, որ դարչինն ունակ է զգալիորեն նվազեցնելու քաղցկեղի զարգացումը, ինչպես նաև օգնում է պայքարել քաղցկեղածին բջիջների դեմ, եթե հիվանդությունն արդեն կա։
6. Ակտիվացնում է արյան շրջանառությունը
Ձեզ մոտ արյան վատ շրջանառությո՞ւն է և հաճա՞խ են ձեռքերը և ոտքերը սառչում։ Ուրեմն՝ խմեք մեկ բաժակ կակաո և կես թեյի գդալ դարչին նախաճաշին և կզգաք արդյունքները մեկ շաբաթից։
Ինչպե՞ս ճիշտ օգտագործել դարչինը։
Շատ կարևոր է․ օգտագործեք միմիայն բնական դարչին։ Իդեալական կլինի, եթե գնեք դարչինի ձողիկներ և այն փոշի դարձնեք բլենդերի օգնությամբ։
Ավելացրեք կես թեյի գդալ այս հրաշալի համեմունքից ձեր առավոտյան ըմպելիքի մեջ և շատ շուտով կզգաք՝ ինչպես են լավանում ձեր ինքազգացողությունը և տրամադրությունը։
Դուք նաև կարող եք խառնել 2 ճաշի գդալ դարչինի փոշին 200 մլ բնական մեղրի հետ և օգտագործել 1 թեյի գդալ օրվա մեջ 2 անգամ։
Ցանկալի է ամեն օր ուտել մեկ թեյի գդալ դարչին։
Արգելվում է օգտագործել դարչին հղի կանանց, կրծքով կերակրող մայրերին և հիպերտոնիկներին։
Զգուշացում. ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը: