Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 400 գր
- սունկ շամպինիոն պահածոյացված - 300 գր
- պանիր - 100 գր
- մայոնեզ - ըստ ճաշակի
- սամիթ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Միսը լվանում ենք, եփում ենք ու կտրատում։ Սնկերը նույնպես կտրատում ենք, պանիրը՝ քերում։ Այս ամենից հետո խառնում ենք միսը, սունկն ու պանիրը և վրան մայոնեզ լցնում ու աղ և պղպեղ ցանում։ Աղցանը լցնում են աղցանամանի մեջ և վրան կտրատած սամիթ լցնում։ Վերջում զարդարում ենք սնկերով և մատուցում։
- Ահա և վերջ։
Եվ այսպես, Սուրբ Զատիկին պատրաստում ենք այս աղցանն ու վայելում
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6-%D5%BD%D5%B6%D5%AF%D5%A5%D6%80%D5%A8-%D5%A4%D5%A1%D5%B7%D5%BF%D5%B8%D6%82%D5%B4/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել