Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • 3 հավկիթ
  • 100 գրամ շաքարավազ
  • 100 գրամ ալյուր
  • 35 գրամ օսլա
  • 15 գրամ կարագ
  • 3 ճաշի գդալ ջուր

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:

2. Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:

3. Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը պնդանա, և շաքարավազը լրիվ լուծվի:

4. Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:

5. Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:

6. Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:

7. Հանել ջեռոցից և մատուցել:

Բարի ախորժակ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել