Կարտֆիլն այն բանջարեղեններից մեկն է, առանց որի կյանքն անհնար է պատկերացնել: 

Իսկ դուք սիրո՞ւմ եք տապակած կարտոֆիլ: Եթե այո, ուրեմն՝ այս խորհուրդները ձեզ համար են: 

6 կանոն, որոնք կօգնեն ձեզ

Картинки по запросу пожарить картошку

№1

Մաքրած կարտոֆիլը պետք է լվանալ սառը ջրով, որպեսզի դուրս բերեք օսլան: Թարմ կարտոֆիլի մեջ այն բավականին շատ է: 

№2

Չորացրեք կարտոֆիլը: Սա կարտոֆիլը կարմրացնելու ամենահեշտ միջոցն է։

№3

Մի՛ ափսոսեք ձեթը: Որքան շատ է այն, այնքան համեղ է ստացվում:

№4

Աղը և համեմունքները կարելի է ավելացնել այն ժամանակ, երբ կարտոֆիլն արդեն եփվել է, հակառակ դեպքում ձեզ մոտ այն համեղ չի ստացվի: 

 №5

Կարտոֆիլը տապակեք բաց թավայի մեջ, այլապես այն շատ փափուկ կլինի:

№6

Կարևոր է, որ ճիշտ հաշվարկեք կարտոֆիլի չափը, քանի որ շատ կարտոֆիլը թավայի մեջ չի եփվի:

Համեղ խորհուրդ

Որպեսզի կարտոֆիլն ավելի համեղ բուրմունք ունենա, կարող եք մի փոքր սխտոր ավելացնել և տապակել:

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել