Բաղադրությունը
- կաթ - 3 լ
- շաքարավազ - 3 կգ
- սոդա - 1 թ/գ
- աղ կիտրոնի - 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակ
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ և մարմանդ կրակին եռացնում: Ուշադիր ենք լինում, որ բաղադրիչները չայրվեն:
Ընթացքում կնկատենք, որ զանգվածն իր գույնը փոխում է և ձեռք բերում շագանակագույն գունավորում: Խտացրած կաթը եփում ենք 1,5 ժամից ոչ քիչ՝ պարբերաբար խառնելով:
Ընթացքում կնկատենք, որ զանգվածն իր գույնը փոխում է և ձեռք բերում շագանակագույն գունավորում: Խտացրած կաթը եփում ենք 1,5 ժամից ոչ քիչ՝ պարբերաբար խառնելով:
Եփած խտացրած կաթ՝ մեր ձեռքերով… Էլ ի՞նչը կարող է առավել համեղ լինել։
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A5%D6%83%D5%A1%D5%AE-%D5%AD%D5%BF%D5%A1%D6%81%D6%80%D5%A1%D5%AE-%D5%AF%D5%A1%D5%A9/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել