Ձուն ամենապարզ և պահանջված ուտեստն է նախաճաշին։
Բժիշկները համոզված են օրգանիզմի համար ձվի օգտակարության մեջ և խորհուրդ են տալիս առավոտյան օգտագործել եփած ձվեր, որպեսզի լիցքավորեք օրգանիզմն էներգիայով ամբողջ օրվա համար։

Այս մթերքի տեսքը մեզ բոլորիս վաղուց հայտնի է, դա է՝ կեղև, սպիտակուց և ներսում դեղնուց։ Սակայն գոյություն ունեն ձուն պատրաստելու բազմաթիվ միջոցներ, որոնք տարբերում են դրա տխուր և մշտական տեսքից։

Ճապոնական խոհանոցն առաջարկում է ողջ աշխարհին ձուն պատրաստելու անսովոր մի տարբերակ։ Այս տարբերակով ձուն եփելուց հետո ամեն ինչ կստացվի հակառակը, և դեղնուցը արտաքինից կպատի սպիտակուցին։

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել