Պարզ և արդյունավետ միջոց, որն արագացնում է նյութափոխանակությունը և բարելավվում մարսողությունը։ Խորհուրդ եմ տալիս անպայման փորձել։

Դուք կստանաք շատ առավելություններ առողջության համար, եթե օգտագործեք սննդի մեջ կոճապղպեղ։

Կոճապղպեղն ունի հակաբորբոքային, հակաօքսիդանտ և հակաբակտերիալ ազդեցություն։

Այն նաև լավացնում է մարսողական համակարգի աշխատանքը։ Բարելավվում է արյան շրջանառությունը և շատ արդյունավետ է վարիկոզի դեպքում։

Այն նաև արդյունավետ է տարբեր խնդիրների լուծման համար, օրինակ՝ սրտխառնոցի, գլխացավի, մրսածության, ստամոքսի ցավերի, փորկապության, շնչառական հիվանդությունների դեպքում։

Կոճապղպեղը նաև շատ արդյունավետ կերպով օգնում է կարգավորել խոլստերինի մակարդակը։

Մենք առաջարկում ենք ձեզ ամենահզոր բաղադրատոմսերից մեկը, որը հիմնված է կոճապղպեղի արմատի վրա։

Հատուկ վիտամինային թեյ, հատկապես օգտակար է խմել ձմռանը և գարնանը։

Բաղադրիչներ՝

  • 1/2 բաժակ կտրատած գազար,
  • կես կիտրոնի հյութ 150 մլ,
  • կեֆիր կամ յոգուրտ,
  • 1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ,
  • 1/2 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղի արմատ,
  • 2 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր,
  • 1 ճաշի գդալ քունջութ։

Պատրաստումը՝

Տեղափոխեք բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ և լավ խառնեք։ Միանգամից խմեք։ Լավագույն ժամը օգտագործելու համար՝ առավոտյան դատարկ ստամոքսին։

Զգուշացում. ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել