Ingredients

Պատրաստման եղանակ

  1. Պատրաստում ենք խմորը: Բոլոր բաղադրիչները լավ հարում ենք, այնուհետև կամաց-կամաց ավելացնում ալյուրը: Պետք է փափուկ խմոր ստանանք: Թողնում ենք, որ խմորը 30 րոպե հանգստանա, ինչից հետո գրտնակում ենք և բաժակով շրջաններ կտրում:
    kurze
  2. Սոխը մանր կտրատում ենք, լցնում աղացած միսի մեջ: Այնուհետև ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները, խճողակը խառնում ենք ու դնում խմորների վրա:
    kurze
  3. Այժմ զգուշությամբ փաթաթում ենք:
    kurze
  4. Պետք է ահա այսպիսի արդյունք ստանանք:
    kurze
  5. Ահա և վերջ:
    kurze
  6. Կուրզեն լցնում ենք եռացրած աղաջրի մեջ և եփում: Այդ ընթացքում մանր կտրատված մաղադանոսը, թթվասերն ու ճզմած սխտորը խառնում ենք և սոուս պատրաստում:
    kurze
  7. Վայելում ենք:
    kurze
  8. Խոսքերն ավելորդ են:
    kurze

    Ի դեպ, սոուսը կարող եք պատրաստել նաև առանց մաղադանոսի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել