Պատրաստեք արագ պատրաստվող շերտավոր խմոր։ Այն կարելի է պատրաստել անմիջապես, քանի որ մի քանի անգամ բացելու կարիք չկա: Շերտավոր խմոր պատրաստելիս ցանկալի է ընտրել յուղային կարագ:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է:

ջուր - 200 մլ

ալյուր - 350 գր (բարձր կարգի)

կարագ - 50 գր

աղ - 1/2 թ/գ

փխրեցուցիչ - 1 թ/գ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել