Բաղադրիչներ
- շոկոլադ կաթնային - 200գր
- կարագ - 25գր
- խտացրած կաթ եփված - 200գր
- գետնանուշ - 120գր
Պատրաստման եղանակ
- Շոկոլադը կոտրում ենք խորանարդիկների, լցնում ամանի մեջ, որտեղ ավելացնում եք նաև կարագը և խտացրած կաթը:
- Հալեցնում ենք շոգիի վրա՝ անընդհատ խառնելով մինչև միատարր զանգվածի առաջացումը:
- Մանրացնում ենք գետնանուշը և լցնում շոկոլադի մեջ, լավ խառնում:
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք ֆոլգայով պատված ամանի մեջ, թողնում սառչի սենյակային ջերմաստիճանում, ապա տեղափոխում սառնարան, որտեղ թողնում ենք մինչև լավ պնդանալը:
- Պատրաստի աղանդերը կտրատում ենք խորանարդիկներով և մատուցում:
Այս գետնանուշով կոնֆետները հարմար են նաև փոքրիկների համար, քանի որ արագ են պատրաստվում և շատ համեղ են:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A3%D5%A5%D5%BF%D5%B6%D5%A1%D5%B6%D5%B8%D6%82%D5%B7%D5%B8%D5%BE-%D5%AF%D5%B8%D5%B6%D6%86%D5%A5%D5%BF/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել