• ձու - 4 հատ (սպիտակուց)
  • շաքարավազ - 1 բաժակ
  • կիտրոնի հյութ - 2 ճ/գ
  • ջուր - 0.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակ

  1. Խորը տարայի մեջ լցնում ենք ջուրը, շաքարավազը և դնում ենք կրակի վրա:
    կրեմ-3
  2. Քամում ենք կիտրոնի հյութը: Շաքարահյութը եփում ենք եռալուց հետո ևս 10 րոպե, որից հետո զանգվածը պետք է մի փոքր պնդանա:
    կրեմ-4
  3. Սառած սպիտակուցները հարում ենք:
    կրեմ-5
  4. Ավելացնում ենք շաքարահյութն ու կիտրոնի հյութը և շարունակում ենք հարել ևս 7-10 րոպե: Արդյունքում զանգվածը պետք է պնդանա:
    կրեմ-6
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել