Բաղադրությունը՝

Վանիլային փոշի-1 թեյի գդալ

Ալյուր-180 գրամ

Շաքարավազ-50 գրամ

Աղ-0.5 թեյի գդալ

Կաթ-60 մլ

Փխրեցուցիչ-10 գրամ

Ձու-6 հատ

Սերուցք-200 մլ

Պատրաստման եղանակը՝

Սերուցքը, կաթը, շաքարավազը, 2 ձուն և վանիլային փոշին միասին հարել:  Վրան ավելացնել աղ, փխրեցուցիչ և ալյուր: Լավ հարել:

4 ձվի սպիտակուցը հարել: Ապա այն ավելացնել  սերուցքով զանգվածի մեջ:  Թավայի մեջ, մոտովորապես ամեն կողմը 3 վայրկյան տապակել: Իրար վրա դասավորել և տաք-տաք մատուցել:

DSC06907

DSC06911

DSC06912

DSC06991

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել