Բաղադրիչներ
- ծովախեցգետնի ձողիկներ - 1 տուփ
- վարունգ - 1 հատ
- պանիր - 100գր
- ձու - 2-3 հատ (խաշած)
- սոխ - 1 գլուխ
- մայոնեզ
- աղ
- Մանր կտրատում ենք սոխը, ապա վրան եռացրած ջուր լցնում, որպեսզի համը ավելի նուրբ դառնա: Կտրատում ենք սոխը:
- Վարունգը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով, ապա դատարկում առանձնացած ջուրը:
- Ծովախեցգետնի ձողիկները անցկացնում ենք քերիչով:
- Ձուն նույնպես անցկացնում ենք քերիչով և խառնում մայոնեզով:
- Աղցանամանի մեջ հերթականությամբ լցնում ենք սոխը, վարունգը, ծովախեցգետնի ձողիկները և մայոնեզով խառնած ձուն: Վրան լցնում ենք քերած պանիրը և զարդարում կանաչիով:
Վարունգով և ծովախեցգետնի ձողիկներով այս աղցանը կարելի է պատրաստել նաև աշխատատեղում լանչի համար: Այս դեպքում երևի կարելի է սոխից հրաժարվել: Բոլոր մնացած բաղադրիչները, բացի մայոնեզից, խառնեք իրար նախորդ օրը, իսկ առավոտյան ավելացրեք մայոնեզը, և ձեր լանչը պատրաստ է:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել