Պատրաստի միլֆեյը կարելի է մատուցել անմիջապես, եթե ցանկանում եք ունենալ խրթխրթան շերտեր, կամ ավելի ուշ, եթե գերադասում եք փափկած և կրեմը ներծած աղանդեր:

——

Ի դեպ՝

Միլֆեյ (mille-feuille) ֆրանսերենից թարգմանվում է ինչպես “հազարավոր շերտեր”: Ֆրանսիացիներն այսպես են կոչում ոչ միայն շերտավոր տարբեր տեսակի թխվաքները, այլև աչ քաղցր խորտիկները, որոնք պատրաստվում են շերտավոր խմորից:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել