Բաղադրիչներ
- հավի կրծքամիս - 100գր
- գազար - 100գր
- տաքդեղ - 100գր
- սխտոր - 1 պճեղ
- բուսայուղ - 2ճ/գդ
- թթվասեր - 2ճ/գդ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- Հավի մսով աղցանի պատաստման հաար անհրաժեշտ է գազարը և տաքդեղը կտրատում ենք ձողիկներով:
- Մանրացնում ենք հավի կրծքամիսը և տապակում բուսայուղով պատված թավայում մինչև եփելը և թեթևակի կարմրելը:
- Խառնում ենք տապակված հավի կրծքամիսը կտրատված բանջարեղենների հետ, վրան ճզմում սխտորը, համեմում աղ և պղպեղով: Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք թթվասերով:
Գազարով և հավի մսով աղցան, որի պատաստումը Ձեզանից կխլի ընդամենը 20 րոպե: Կարելի է համեմել ինչպես մայոնեզով, այնպես էլ թթվասերով:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A3%D5%A1%D5%A6%D5%A1%D6%80%D5%B8%D5%BE-%D5%B0%D5%A1%D5%BE%D5%AB-%D5%B4%D5%BD%D5%B8%D5%BE-%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել