Այս հին չինական ըմպելիքը պատրաստելու համար ձեզանից կպահանջվի բրինձ և ջուր:

Պատրաստման եղանակը

Եթե կարծում եք, թե խոսքն այն ջրի մասին է, որով լվանում եք բրինձը, սխալվում եք: Այս ջուրը խմելի է և առողջարար, բայց այն անգամ մոտ չէ իրական բրնձի ջրին, որի մասին խոսելու ենք:

Իսկական սննդարար ջուրն այն է, որի մեջ եփում ենք բրինձը:

Բրնձի ջուրը պատրաստելու համար պետք է սովորականից շատ ջուր լցնել բրնձի վրա և եփել: Կարող եք բրնձի ջուրը խմել կամ օգտագործել մազերը կամ դեմքը լվանալու համար: Այս ջուրը խմելի է թե՛ տաք, թե՛ սառը  վիճակում: Կապ չունի, թե ինչպես եք օգտագործում, սննդարար ազդեցությունը կզգաք Ձեր մաշկի վրա:

рисовая вода

Օգտակար հատկանիշներ

1. Կարգավորում է մարմնի ջերմաստիճանը

2. Կանխարգելում է գաստրոէնտերիտը

3. Կանխարգելում և բուժում է փորկապությունը

4. Կանխարգելում է քաղցկեղը

5. Էներգիա է հաղորդում

Կոսմետիկ հատկանիշներ

  • Ձեր մաշկն ավելի կփափկի և գեղեցիկ կդառնա, եթե լվանաք բրնձի ջրով
  • Օգտագործեք այս ջուրը՝ որպես տոնիկ
  • Բրնձի ջուրը կօգնի փակված ծակոտիների դեպքում
  • Բրնձի ջրով լվանալու դեպքում Ձեր մազերն ավելի կառողջանան, փայլ կստանան:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել