nphoto1440963425Ֆլորիդայից Աննա և Քեն Ֆրեդերիկս ամուսինները ամեն տարի իրենց ամուսնության տարեդարձը նշում են այն տորթով, որը եղել է նրանց սեղանին 60 տարի առաջ, հայտնում է kedem.ru-ն:

1955 թվականին Աննայի տատիկը երիտասարդների հարսանիքի համար թխել է եռաշերտ տորթ` օգտագործելով մրգային կեքսի ավանդական բաղադրատոմսը: Երիտասարդները տորթի վրայից հեռացրել են գլազուրը, իսկ վերևի շերտը պահպանել անագե արկղում: Դրանից հետո ամեն տարի նրանք բացում են դա, կտրում մի փոքրիկ մաս և հիշում հարսանիքի օրը: Որպեսզի թխվածքը կոտրվի, նրանք այն թռչում են բրենդիի մեջ: Ամեն տարի թունդ ալկոհոլով մշակելու շնորհիվ տորթը մինչև հիմա չի փչացել և, ամուսինների խոսքերով, ավելի համեղ է դարձել: Երեխաները և թոռները հրաժարվում են ուտել այդ տորթից, որը տարիքով մեծ է իրենցից:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել