
Ամերիկացի գիտնականները խոշոր հետազոտություն են անցկացրել, որի նպատակն է եղել պարզել սխալ սնվելու և ցավային զգացողությունների փոխադարձ կապը, հայտնում է healthyliving.com.ua-ը:
Արդյունքում պարզվել է, որ այն մարդիկ, ովքեր մեծ մասամբ ուտում են վնասակար ուտելիքներ, վատ ինքնազգացողության պատճառով ավելի հաճախակի են ցավեր զգում:
Փորձագետները սխալ սնվել են համարել, երբ մարդը օգտագործում է ավելի քիչ բանջարեղեն, միրգ և հյութեր, շատ է օգտագործում յուղոտ միս, կիսաֆաբրիկատներ, քաղցրավենիք, և ավելի հաճախակի է օգտագործում ֆասթֆուդ և ալկոհոլային խմիչքներ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



