Ladynews.am-ը գրում է.
Խորոված պղպեղը թե առանձին է համեղ ուտելիք, թե հրաշալի հավելում է շատ ճաշատեսակների։
Խորոված պղպեղի կճեպը հեշտորեն մաքրելու համար այն պետք է դնել պոլիէթիլենե տոպրակի մեջ։

Տոպրակի բերանը պետք է կապել և թողնել 10-15 րոպե։ Որպես այլընտրանք կարելի է պղպեղը դնել կաթսայի մեջ և փակել կափարիչով։

Այդ ընթացքում պղպեղը մի փոքր սառչում է, այն արդեն կարելի է վերցնել ձեռքերով, կճեպը «քրտնում» է ու մաքրվում առանց ջանքերի։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



