Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր`
300 րամ սերուցքային կարագ
350 գրամ շաքարավազ
300 գրամ ալյուր
6 հատ ձու
100 մլ կաթ
15 գրամ փխրցուցիչ
500 գրամ կաթնաշոռ
20 գրամ ժելատին
150 գրամ շաքարավազ
2 հատ ձու
4 հատ ծիրան
Պատրաստման եղանակ`
Կարագը շաքարվազի հետ հարել:

Ավելացնել ձուն ու հարել:

Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ:

Ավելացնել կաթ ու միախառնել երկու զանգվածները:
175 աստիճանով թխել ջեռոցում:
Թխել սրտաձև ամանի մեջ:

Կաթնաշոռը, շաքարաը, դեղնուցը, վանիլինը միախառնել:

Նարնջի հյութը միախառնել ժելատինի հետ ու ավելացնել կաթնաշոռին:
Սպիտակուցը հարել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել