Newmag.am-ը գրում է․

iսարքը` iPad-ը կամ iPhone-ը կհուշի չափաբաժինները` Բեշամել սոուս, Լազանյա կամ էլ ժուլիեն պատրաստելու համար: Ինչպես պատրաստելիս չվնասել iսարքը և 3 հավելված գուրմանների համար:

Անջատեք ipad-ի ինքնաբլոկավորումը

Բաղադրատոմսը կարդալիս ամեն անգամ սարքը բլոկավորումից չհանելու համար պետք է մուտք գործել կարգավորումներ` General, հետո՝ Auto-Lock, այնտեղից էլ ընտրել բլոկավորման ինտերվալը` «Never»: Ինքնաբլոկավորումը կանջատվի:

cooking-with-stand

Պաշտպանեք սարքը արտաքին գործոններից

Սոուսի մնացորդները և բուսական յուղի հետքերը էկրանին չհայտնվելու համար սարքը պետք է պաշտպանել արտաքին ազդեցությունից: Կա պարզ եղանակ. հասարակ պոլիէթիլային տոպրակով ծածկեք էկրանը` չմոռանալով մի քանի անցք թողնել մատով կառավարելու համար:

cover poli

Գաջեթը տեղադրեք հարմար դիրքով

Եթե iսարքը հարմար դիրքով տեղադրելու համար համապատասխան աքսեսուար չունեք, կարող է օգնել հասարակ նարինջը:

orange

Երբեք մի օգտագործեք ipad-ը` բաջարեղենները կտրատելու համար :)

ipad-cutting-board

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել