Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր`
100 գրամ կաթնաշոռ
Քաղցր պղպեղ 3-5 հատ
Հալած պանիր
Կանաչի
Աղ
Պղպեղ
Պատրաստման եղանակ`
Պղպեղը ազատել կորիզներից:
Հետո անցնել միջուկի պատրաստմանը. պանիրը քերել, կտրատել կանաչի և խառնել կաթնաշոռին:
Ավելացնել աղ, պղպեղ, սխտոր: Այն ամենը լավ խառնել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել