Life.panorama.am-ը գրում է.
Կերակուրները պատրաստում են տարբեր եղանակներով` գազի վրա կամ էլեկտրական վառարանում, շոգեխաշման վառարանում կամ ուղղակի բաց կրակի վրա: Ներկայացնում ենք ձեզ կերակրատեսակներ, որոնք դժվար թե ձեզանից որևէ համարձակություն ունենա համտեսել` ինչպես էլ, որ դրանք պատրաստվեն:
Կամբոջայում ուտում են տարանտուլ սարդեր: Դրանք այնտեղ դելիկատես են համարվում:

Բոլորին հայտնի գարշահոտ փայտոջիլները Ինդոնեզիայում ուտելի խորտիկներ են:
Թյունոսի ակնախնձորը սովորական կերակուր է Չինաստանում և Ճապոնիայում:
Տարբեր տեսակի բզեզներ և կարիճներ` փայտիկների վրա. որպես քաղցրավենիք վաճառվում են Չինաստանի փողոցներում:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել