Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Բլղուր- 60 գրամ
Պոմիդոր - 2 հատ
Մաղադանոս - 2 մեծ փունջ
Կանաչ սոխ (սպիտակ գլուխները) - 1-2 ցողուն
Կիտրոնի հյութ
Ձիթապտղի յուղ - 2 ճաշի գդալ
Աղ-ըստ ճաշակի
Աղացած պղպեղ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Բլղուրի վրա լցնել եռացրած ջուր և թողնել 1-1.5 ժամ: Ապա բլղուրը լցնել քամիչի վրա:
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/03/20/recept-tabule/118231
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



