Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Մակարոն - 400 գրամ
Սունկ - 500 գրամ
Սոխ - 2 հատ
Աղ-ըստ ճաշակի
Բուսական յուղ - 50 մլ
Աղացած սև պղպեղ – ըստ ճաշակի
Համեմունքներ սնկի կամ մակարոնի համար-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը`
Մակարոնը եփել, այն դնել քամիչի վրա:

Սոխը մանր քառակուսիներով կտրատել և բուսական յուղով տապակել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել