Tert.am-ը գրում է.
Ամերիկացի գիտնականների կարծիքով՝ դառը շոկոլադի օգտագործումը նվազեցնում է սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը: Այս մասին հաղորդում է Росбалт.ru-ն՝ հղում կատարելով Газета.ru-ին:
Գիտնականները նման եզրակացության են եկել, երբ ուսումնասիրել են ավելորդ քաշից տառապող 44 տղամարդու, ովքեր մեկ ամսվա ընթացքում օրական 70 գրամ մուգ շոկոլադ են օգտագործել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.tert.am/am/news/2014/02/28/shokolad-ogtakarutyun/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել