Tert.am-ը գրում է.

Ամերիկացի գիտնականների կարծիքով՝ դառը շոկոլադի օգտագործումը նվազեցնում է սրտանոթային հիվանդությունների ռիսկը: Այս մասին հաղորդում է Росбалт.ru-ն՝ հղում կատարելով Газета.ru-ին:

Գիտնականները նման եզրակացության են եկել, երբ ուսումնասիրել են ավելորդ քաշից տառապող 44 տղամարդու, ովքեր մեկ ամսվա ընթացքում օրական 70 գրամ մուգ շոկոլադ են օգտագործել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել