Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Թթվասեր-400 գրամ
Շաքարավազ-50 գրամ
Կակաո-2 ճաշի գդալ
Եռացրած ջուր-150 գրամ
Դոնդող-30 գրամ
Վանիլին-2 գրամ
Պատրաստման եղանակը՝
Թթվասերը շաքարավազով հարել և ավելացնել վանիլին:

Դոնդողը եռացրած ջրում բացել: Ապա լցնել կաթսայի մեջ և եռացնել:
.jpg)
.jpg)
Թթվասերի զանգվածը բաժանել երկու մասի, մեկի մեջ լցնել կակաո: Դոնդողը նույնպես բաժանել երկու մասին: Մի մասը լցնել թթավասերի և կակոի զանգվածի մեջ, մյուսը միայն թթվասերի:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/18/dondox-zebra/75825
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



