Անհրաժեշտ է`
4 ճաշի գդալ ալյուր
4 ճաշի գդալ շաքարավազ
2 ճաշի գդալ կակաո
1 հավկիթ
3 ճաշի գդալ կաթ
3 ճաշի գդալ բուսական յուղ
բաժակ
Պատրաստման եղանակը`
1. Վերցրեք կերամիկական բաժակ (հարմար է ցանկացած ձև):
2. Ավելացրեք ալյուր, շաքարավազ և կակաո:
3. Խառնեք և ավելացրեք հավկիթը, բուսական յուղը և լավ խառնեք:
4. Միացրեք միկրոալիքային վառարանը մաքսիմալ ուժգնության վրա և բաժակը տեղադրեք 3 րոպեով: Կեսից զանգվածը կսկսի արագորեն բարձրանալ: Մի վախեցեք. որոշ ժամանակ անց այն կնստի:
5. Երեք րոպեից հանեք այն, ցանեք վանիլին, շաքարի փոշի կամ կոկոսի փաթիլներ:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել