6 բաժնի համար անհրաժեշտ է`
6 մանդարին
0.5 կգ շաքարավազ
2 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
6 փայտե շամփուր
1 թեյի գդալ բուսական յուս
Պատրաստման եղանակը`
Մաքրեք մանդարինները և տեղադրեք շամփուրների վրա այնպես, որ դրանք ամուր մնան: Նախապես պատրաստեք մեծ ափսե, որտեղ տեղադրելու եք կարամելապատ մրգերը`դրա վրա բուսական յուղ քսելով:
Թուջե կաթսայի մեջ լցրեք շաքարավազն ու կիտրոնի հյութը: Մարմանդ կրակի վրա հասցրեք զանգվածը կարամելի վիճակի, բայց մի թողեք, որ եռա: Կարամելի մեջ մտցրեք մանդարինները որքան կկարողանաք, իսկ բաց մնացած մասերը գլազուրապատեք գդալով: Թողեք, որ սառչի և մատուցեք ամանի վրա:
Նույն կերպ կարելի է պատրաստել կարամելապատ փոքրիկ խնձորներ, տանձ և ելակ:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել