Անհրաժեշտ է`

հաց

հավկիթ

սոխ

սունկ

բուսական յուղ

աղ

կանաչեղեն

Պատրաստման եղանակը`

Հացը կտրատում ենք և հանելով միջուկը տապակում երկու կողմից:

Հացի ամեն կտորի մեջ դնում ենք մի-փոքր բուսական յուղ, կտրատած սոխ և սունկ, ավելացնում աղ, ջարդում հավկիթ, կրկին աղ անում և տապակում միջին կրակի վրա: Տապակելուց հետո ավելացնում ենք կանաչի: Կարող եք ավելացնել նաև պանիր:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել