Անհրաժեշտ է`

1 կգ կարտոֆիլ

1 կտոր ծխեցրած միս

200 գրամ լոլիկ

50 գրամ պանիր

կանաչեղեն

մայոնեզ

աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`

1. Կարտոֆիլը եփել աղի ջրի մեջ առանց կաշին հեռացնելու: Սառեցնել, կաշին հեռացնել:

2. Կիսել երկու մասի:

3. Թեյի գդալով հանել միջուկն ու խորություն անել:

4. Կարտոֆիլի միջուկը կտրատել խորանարդիկներով:

5. Ծխեցրած միսը նույնպես կտրատել:

6. Կանաչեղենը մանր կտրատել:

8. Խառնել կարտոֆիլի միջուկը, միսը, լոլիկն ու կանաչեղենը:

9. Մի-փոքր աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել մայոնեզ, լավ խառնել:

10. Պանիրը մանր քերել:

11. Ստացված զանգվածով լցոնել կարտոֆիլը:

12. Վերևից լցնել պանիրն ու դնել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել