Yerevannews.am-ը գրում է.
Գիտնականները պարզել են, որ սուրճ խմելու լավագույն ժամը կեսօրին է, ժամը 14-ին: Դա այն ժամն է, երբ մարդիկ իրենց հոգնած են զգում և չեն կարողանում կենտրոնանալ հանձնարարությունների վրա: Այդ պատճառով էլ ճաշից հետո մեկ բաժակ սուրճը կարող է ցրել հոգնածությունը և մեծացնել ուշադրությունը, հաղորդում է Kedem-ը,-այս մասին գրում է quello.net: Բանն այն է, որ կոֆեինը արգելափակում է ադենոզինի՝ արգելակող նեյրոմեդիատորի գործունեությունը և ակտիացնում է գխուղեղում նեյրոնների աշխատանքը:
Նյութի աղբյուր՝ http://yerevannews.am/?p=16604&l=am/gitnakanery+parzel+en+surch+xmelu+chisht+gamanaky+
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել