Անհրաժեշտ է`
2.5 լիտր հավի արգանակ
5 կարտոֆիլ
2 սոխ
1 գազար
300 գր սունկ
50 գր բուսական յուղ
2 հալած պանրիկ
աղ, պղպեղ, կանաչի, դափնու տերև
Պատրաստման եղանակը`
Սունկն ու կարտոֆիլը մաքրել և կտրատել: Գազարը խոշոր քերել: Սոխը մաքրել և մանր կտրատել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել կարտոֆիլն ու եփել, մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի:
Թավայի մեջ հալեցնել բուսական յուղն ու մի-փոքր տապակել գազարն ու սոխը, ավելացնել սունկն ու բարձր կրակի վրա մի-փոքր կարմրեցնել: Ստացված զանգվածը լցնել արգանակի մեջ և եռացնել:
Հալած պանրիկները քերել և ավելացնել եռացող ճաշի մեջ: 10 րոպե անց անջատել: Ավելացնել աղ, պղպեղ, կանաչեղեն ըստ ճաշակի: Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել