Կտրատում ենք խմորը 12 հավասար ուղղանկյունների, գրտնակում և երկու ծայրերին
ծայրերին անում կտրվածքներ:
Մաքրում, լվանում և խաշում ենք կարտոֆիլը աղաջրում, ապա տրորում այն, որ ստացվի պյուրե, ավելացնում ենք 30 գ կարագ: Կտրատում ենք թթու վարունգը խորանարդիկներով: Կտրատում ենք խոզի միսը, ավելացնում աղ, սև պղպեղ և տապակում մնացած կարագի մեջ ուժեղ կրակի վրա: Ավելացնում ենք կիսալուսնաձև կտրատված սոխն ու շոգեխաշում 10 րոպե փակ կափարիչով միջին կրակի վրա:
Ապա ուղղանկյունաձև կտրատված խմորի վրա դնում ենք 1 ճ/գ կարտոֆիլային պյուրե, հավասարեցնում և վրան ավելացնում ենք մսային զանգվածն ու թթու վարունգը:
Փաթաթում ենք խմորն այնպես, որ կտրվածքներն ընկնեն մեկը մյուսի վրա և ամրացնում ենք ծայրերը՝ տալով նավակի տեսք:
Շարում ենք նավակները պերգամենտային թղթով պատած տապակի վրա, վրան լցնում քերած պանիր և քսում ձու, որպեսզի կարմրի:
Թխում ենք 15-25 րոպե 200 աստիճանում: