11:20 , 8 ապրիլ, 2018
Պատրաստման եղանակ
- Պատրաստում ենք հիմքը: Հավի ֆիլեն կտրատում ենք, լցնում բլենդերի մեջ և մանրում: Հավի ֆիլեն, ձվերը լավ խառնում ենք, ավելացնում աղը, պղպեղն ու մշկընկույզը: Հիմքը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և ձեռքերով շրջան ձևավորում: Թխում ենք նախօրոք 180-190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 20 րոպե:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Լոլիկը, շամպինիոնը, տաքդեղը և կանաչին ըստ ճաշակի կտրատում ենք, իսկ պանիրը՝ անցկացնում քերիչով:
- Հիմքը հանում ենք ջեռոցից, վրան լոլիկի մածուկ քսում, շարում ենք բանջարեղենները, ցանում պանիրը և թխում ենք 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 20-30 րոպե: Ահա և վերջ:
Դիետիկ պիցցա . վստահ ենք, որ այս բաղադրատոմսը շատերին դուր կգա