Պատրաստեք համեղ բիսկվիտ մի քանի րոպեում


20:45 , 28 մարտ, 2018

Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:

2. Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:

3. Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը պնդանա, և շաքարավազը լրիվ լուծվի:

4. Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:

5. Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:

6. Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:

7. Հանել ջեռոցից և մատուցել:

Բարի ախորժակ