Ինչպես պատրաստել «Նեգրի ժպիտ»


20:45 , 20 մարտ, 2018

Բաղադրությունը`

Պատրաստման եղանակը`

Դեղնուցները շաքարավազով լավ հարել, ավելացնել կարագը, կակաոն, քացախի մեջ բացած սոդան, թթվասերը և վերջում` ալյուրը:

Ստացվում է թույլ խմոր:

Թխել 200 աստիճանի տակ:

Բեզե

Սպիտակուցները կիտրոնաթթվի հետ հարել, աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը:

Գլազուր

Կակաոն և շաքարավազը խառնել, ավելացնել կաթը, եռացնել: Վերցնել կրակից, ավելացնել կարագը:

Թխված ու հովացած խմորեղենի վրա լցնել բեզեն, ապա` գլազուրը: