Կիտրոնի կեղևն անցկացնում ենք քերիչով։
Կիտրոնի հյութը քամում ենք։
Կարագը կրակի վրա հալեցնում ենք, թողնում ենք՝ մի քիչ սառչի, ապա ավելացնում ենք շաքարավազը, ձուն, կարագը, կիտրոնի կեղևը, կաթը, ալյուրն ու կոկոսի քերուկը։
Խառնում ենք ու ստանում ոչ պինդ խմոր։
Ստացված խմորային զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ (25x25 սմ), թխում ենք 40-45 րոպե 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի, ապա բաժանում ենք քառակուսաձև կտորների։
Կիտրոնով թխվածքը պատրաստ է։