Բաղադրիչներ՝
Պատրաստումը՝
1. Խառնեք բլենդերի մեջ կաթնաշոռը, թթվասերը, շաքարը և վանիլը մինչև միատարր զանգված ստանալը։ Պատրաստեք սուրճը (ես վերցրել եմ սովորական լուծվող)։
2. Թխվածքաբլիթները 5 վայրկյան թաթախում ենք սուրճի մեջ։ Այնուհետև հերթականությամբ դասավորում ենք թխվածքաբլիթը, կրեմը և ձևավորում ենք դեսերտը (ես դա անում եմ ապակե բաժակի մեջ)։
3. Շաղ տվեք կակաոն ցանցով։ Դրեք այն սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընթացքում։
Այսպիսի մթերքների քանակությունից ինձ մոտ ստացվեց 3 այսպիսի բաժակ։
Փորձեք, շատ համեղ է։
Բարի ախորժակ։