Գեղեցիկ տորթ՝ առանց թերությունների, որը թխել պետք չէ․ հրաշալի արդյունքը երաշխավորված է


11:30 , 9 մարտ, 2018

Ներկայացնում ենք շատ համեղ և գեղեցիկ շոկոլադե տորթ՝ առանց ալյուրի, խմորի, ձվի:

Սերուցքը պետք է բավականաչափ յուղոտ լինի, շոկոլադը՝ դառը:

Շոկոլադե տորթ՝ առանց թխելու

Բաղադրիչները հիմքի համար՝

Բաղադրիչները մուսի համար՝

Բաղադրիչները գլազուրի համար՝

Պատրաստումը՝

1. Կաթսայի մեջ խառնիր շոկոլադը, կարագը, եփած խտացրած կաթը և սերուցքը: Դիր կրակի վրա, մշտապես խառնիր, մինչև համասեռ զանգված ստացվի:

Կաթսան կրակի վրայից վերցրու, մի քիչ սառած շոկոլադե զանգվածին ավելացրու ոչ շատ մանրացված բլիթները:

2. 24 սմ տրամագծով հանվող ձևամանի հատակին պերգամենտ դիր:

Բլիթներով շոկոլադե զանգվածը լցրու ձևամանի մեջ և հարթեցրու:

3. Խտացրած կաթով մուս պատրաստիր․ խառնիր, հարիր սերուցքը և լուծվող պուդինգը: Վերջում խտացրած կաթ ավելացրու:

4. Մուսը լցրու հիմքի վրա, հարթեցրու: Տորթը մեկ ժամով սառցարանը դիր:

5. Գլազուրի համար հալեցու շոկոլադը և կարագը, ավելացրու սերուցքը, խառնելով հասցրու համասեռ վիճակի: Սառեցրու մինչև սենյակային ջերմաստիճան և լցրու մուսի վրա: Տորթը սառնարան դիր: