Ամերիկյան հայտնի «Վուպի պայ» բլիթներ. նրբագույն շոկոլադե բիսկվիթ՝ սերուցքային միջուկով


10:49 , 5 մարտ, 2018

Ներկայացնում ենք ամերիկյան հայտնի «Վուպի պայ» բլիթների բաղադրատոմս:

Բաղադրիչները՝

Կրեմի համար՝

Պատրաստումը՝

1. Հարիր հալեցրած կարագը և շաքարավազը:

2. Ավելացրու 1 ձու և նորից խառնիր:

3. Խառնիր ալյուրը, կակաոն, փխրեցուցիչը և վանիլը:

4. Աստիճանաբար կաթով և ալյուրով խառնուրդն ավելացրու կարագով խառնուրդին:

5. Ճաշի գդալով խմորը լցրու պերգամենտի վրա և մի քիչ հարթեցրու՝ շրջանաձև տեսք տալով:

6. Եփիր 175ºС-ով 10-12 րոպե: Սառեցրու:

7. Կրեմի համար հարիր սերուցքը և շաքարի փոշին:

8. Բիսկվիթի մի կեսի վրա կրեմը քսիր և ծածկիր երկրորդ շերտով: Ցանկության դեպքում կարող ես բլիթները զարդարել:

9. Մատուցելուց առաջ մոտ 30 րոպե սառնարանը դիր: