Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ համեղ բաղադրատոմս, որը պարզապես կզարմացնի ձեր հյուրերին։
Բաղադրիչներ՝
Պատրաստումը
Հունցում ենք խմոր կեֆիրից, սոդայից, աղից և ալյուրից։ Խմորը պետք է լինի փափուկ և չընկնի ձեռքի միջից։
Բացում ենք խմորը 1մմ հաստությամբ և 3սմ լայնությամբ շերտերի ենք բաժանում։
Ֆարշը լավ խառնում ենք, որպեսզի այն լավ կպնի։
Այժմ վերցնում ենք աղի ձողիկները, ֆարշից գնդեր ենք սարքում և կպցնում աղի ձողիկի ծայրերին։
Այնուհետև վերցնում ենք խմորի շերտը և պտտում ենք ֆարշի շուրջ, սկսած աղի ձողիկի կենտրոնից և ստացվում է «հավի տոտիկներ»։
Թավայի մեջ լցնել բավականին շատ ձեթ, որպեսզի այն փակի տոտիկների կեսը։ Տաքացնում ենք ձեթը և այնտեղ տապակում տոտիկները, մինչև կկարմրեն։