Այս կարկանդակի բաղադրատոմսը ես օգտագործում եմ անսպասելի եկած հյուրերին հյուրասիրելու համար։ Պատրաստեք այն և հաստատ չեք փոշմանի։
Բաղադրիչներ՝
Պատրաստման եղանակը՝
Մաքրում ենք նարինջը և բաժանում մասերի։ Պատրաստում ենք խմորը․ հարում ենք ձուն և շաքարը։ Այնուհետև լցնում ենք թթվասերը և նորից հարում։ Ավելացնում ենք ալյուր+փխրեցուցիչ։ Ֆորմայի մեջ դնում ենք նարինջը, իսկ վրայից՝ խմորը։ Թխում ենք 10 րոպե 200 աստիճան ջերմության տակ։
Բարի ախորժակ։