Տնական հաց ընդամենը 25 րոպեում․ այս բաղադրատոմսը իմանալուց հետո խանութից այլևս հաց չեմ գնում


11:16 , 23 հունվար, 2018

Բաղադրիչներ՝

Վրան քսելու համար`

Պատրաստումը՝

Խառնում ենք բոլոր չոր բաղադրիչները, ավելացնում մարգարին, կաթ և ջուր։ Հունցում ենք խմոր։ Ձևավորում ենք գունդ խմոր, ծածկում կափարիչով և դնում տաք տեղում 90 րոպե։ Այնուհետև փխրեցնում ենք և թողնում 10 րոպե։

Պատրաստի խմորը բաժանում ենք 5 մասի, ամեն մասը գրտնակում ուղղանկյունների, պտտել և ամրացնել ծայրերը։ Թողնում ենք՝ հանգստանա կես ժամ։ Անում ենք կտրվածքներ և քսում ենք դեղնուց և կաթ։ Թխում ենք 180 աստիճանի տակ  20-30 րոպե։

Բարի ախորժակ։