Մրգային տորթ՝ առանց թխելու. պարզապես անիրական համեղ հաճույք է…


13:28 , 22 հունվար, 2018

Ներկայացնում ենք առանց թխելու մրգերով տորթ:

Բաղադրիչները՝




Պատրաստումը՝

1․ Դոնդողի վրա կես բաժակ սառը ջուր լցրու և թող՝ կես ժամ ուռչի:      

2. Երբ դոնդողն ուռչի, այն դիր ջրային գոլորշու վրա և դանդաղ խառնիր, մինչև գնդիկներն ամբողջովին լուծվեն:

3. Խորը ամանի մեջ հարիր թթվասերը և շաքարավազը (մինչև շաքարավազի բյուրեղներն ամբողջովին հալվեն): Առանց դադարելու հարելով՝ թթվասերին բարակ շիթով ավելացրու դոնդողը:

4. Խորը ամանի հատակին սննդային թաղանթ դիր: Մրգերը կեղևազատիր և կտրտիր մանր կտորներով: Բիսկվիթն էլ կտրտիր (կամ մանրացրու թխվածքաբլիթը):

5. Խորը ամանի մեջ խառնիր մրգերը և բիսկվիթի կտորները: Հետո ամենի վրա լցրու թթվասերով կրեմը և ծածկիր սննդային թաղանթով: Դեսերտը սառնարանը դիր 2-3 ժամով:

6. Նշված ժամկետի ավարտին տորթը հանիր սառնարանից և տարան շրջիր գեղեցիկ ամանի մեջ: Հեռացրու սննդային թաղանթը: