Բանջարեղեն, որը երկարացնում է կյանքը


13:10 , 6 դեկտեմբեր, 2017

Life.panorama.am-ը գրում է.

Բրիտանիայի գիտնականները մի շարք ուսումնասիրություններ են կատարել ու պարզել ճակընդեղի (բազուկ) բաղադրություն ու յուրահատկությունները: Արդյունքները ցույց են տվել, որ բազուկի պարբերաբար օգտագործումը բարելավում է առողջությունը: 

Սննդակարգում բազուկի ներառումը սրտանոթային հիվանդություններից պաշտպանվելու հիանալի միջոց է: Սա բացատրվում է բազուկի մեջ նատրիումի բարձր քանակությամբ: Բազուկով պատրաստված ուտեստները բարելավում են արյան անոթների աշխատանքը: 

Ամբողջակցան հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ